Marokaans: Melui

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de bloem met het zout door elkaar. giet al roerend water erbij. kneed het deeg tot het zacht en soepel is. vorm hiervan balletjes tergrootte van een mandarijn. leg ze op een vlakke, ingevette ondergrond. druk ze plat en duw de plakjes met een geoliede hand uit tot zeer dunne plakken. vouw deze aan alle zijde naar binnen, zodat er vierkantjes ontstaan. bak de pannekoek met boter in een Marokaanse koekepan (farah) of een gewone koekepan en vet hem telkens opnieuw in.

Marokaans: Melui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Melui (Marokko)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melui Maa Loz Oe Chlit (Marokko)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melui Maa Chlii (Marokko)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melui Mebrom (Marokko)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokaans Stoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Beghrir
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept