Vlees in 12 stukken snijden. Ui snipperen, pepertje in lengte halveren, zaadjes eruit halen, de helften in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin schroeien. Op laag vuur ui en pepertje 2 min. meefruiten. Zout, peper, paprikapoeder, gemberpoeder, komijn, kaneel en saffraan toevoegen en zoveel warm water dat het vlees onder staat. Vlees afgedekt op laag vuur 1,5-2 uur zachtjes stoven. Courgette wassen en in stukken snijden. Pompoen in blokjes snijden. Koriander fijnknippen. Courgette en pompoen en helft van koriander aan vlees toevoegen en een half uur zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen olijven in plakjes snijden. Vleesmengsel overdoen in schaal en bestrooien met olijven en rest van koriander.
Marokkaans Rundvlees Met Pompoen is een recept van Smulweb.nl