Marokkaans Rundvlees Met Pompoen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in 12 stukken snijden. Ui snipperen, pepertje in lengte halveren, zaadjes eruit halen, de helften in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten en vlees rondom bruin schroeien. Op laag vuur ui en pepertje 2 min. meefruiten. Zout, peper, paprikapoeder, gemberpoeder, komijn, kaneel en saffraan toevoegen en zoveel warm water dat het vlees onder staat. Vlees afgedekt op laag vuur 1,5-2 uur zachtjes stoven. Courgette wassen en in stukken snijden. Pompoen in blokjes snijden. Koriander fijnknippen. Courgette en pompoen en helft van koriander aan vlees toevoegen en een half uur zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen olijven in plakjes snijden. Vleesmengsel overdoen in schaal en bestrooien met olijven en rest van koriander.

Marokkaans Rundvlees Met Pompoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept