Tagine-kip Met Snijboontjes, Sjalotten En Rozijnen

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kip aanbraden in de tagine. Voeg de sjalotjes toe en laat even mee aanbraden. Voeg de boontjes toe en de halve teentjes look. Voeg kippenbouillon toe (niet alles, hou wat reserve) Laat een 20-tal minuutjes stoven. Voeg de sinaasappelrasp toe en de rozijnen. Voor een iets zoetere smaak een klein beetje honing toevoegen. Laat nog een 20 minuutjes stoven. Kruid indien nodig bij met peper en zout en voeg kippenbouillon toe als het gerecht zou aanbakken.

Tagine-kip Met Snijboontjes, Sjalotten En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept