Marokkaanse Forel

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 160 graden. De forellen afspoelen onder de koude kraan en met keukenpapier droogdeppen. Dadels, rijst uien, amandelen, koriander en kaneel mengen in een kom. De vissen met het mengsel vullen en de openingen sluiten met metalen spiezen. Met gesmolten boter bestrijken en met een mengsel van peper, gember en suiker bestrooien. Ca. 20 minuten baken tot ze goudbruin zijn. Voor het serveren kaneel over de forellen strooien.

Marokkaanse Forel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept