Peastela Van Verschillende Vissoorten

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Je snijdt eerst de bakpapier in en ronde vorm, die leg je in de bakvorm, je kruid de vissoorten en wentel ze in meel. en bak ze gaar laat ze afkoelen. maak er dan kleine stukjes van. leg het even apart kook de vermicelli in water ongeveer 3 a 4 minuten. laat ze uitlekken en afkoelen en doe ze bij de vis mengsel, spreid de filodeeg over de bakvorm. een stuk of vier vellen. de vellen moeten over de vorm heen zitten. maak nu de saus, snij de ui,paprika,tomaat in kleine blokjes en breng het aan de kook in een hapjes pan (weinig olie gebruiken) doe een beetje marokaanse kruiden en sambal erin (niet te veel) laat dat ook afkoelen als het gaar is, smelt de boter, en besmeer eerst de filodeeg met boter, giet dan de vis mengsel in de bakvorm en dan de saus er over heen sla de filo deeg erover heen die buiten de bakvorm uitsteekt. weer met boter bestrijken en dan nog een filolaag eroverheen, herhaal dat vier keer, wel steeds de boter gebruiken. dan schuif je het onder elkaar en dan wordt het een soort brood dat net gerezen is. je smeert de bovenlaag weer met boter en doe er folie overheen en dan 40 minuten in de oven op stand 7 gas of 180 graden electrisch, doe dan de folie af en laat het nog bruin worden, en klaar is kees, eet smakkelijk

Peastela Van Verschillende Vissoorten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visschotel van Vlieland
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een combinatie van verschillende vissoorten met ve
0 min
Bekijk recept
Gefrituurde vis
0 min
Bekijk recept
Fritto Misto
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept