Viskebab Met Koude Tomatensaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Visfilets dwars tegen de vezel in blokjes van 2 cm snijden. Uien, knoflook, koriander, peterselie, paprikapoeder, chilipoeder, olijfolie en citroensap vermengen en over de vis sprenkelen. Goed verdelen en stukken vis minimaal 2 uur of gedurende 1 nacht marineren. Stukjes vis aan metalen spiezen rijgen en grillen tot ze rondom lichtbruin kleuren. Regelmatig omkeren. Tomatensaus: Tomaten, chilipoeder sjalotjes en koriander mengen in een kom. Olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Citroensap en fijngehakte uit erbij doen. Tomatensaus voor het serveren minimaal 1 uur in de koelkast zetten.

Viskebab Met Koude Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse Viskebab
0-10 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Viskebab
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskebab
30-60 min -
Bekijk recept