Zeebaars Met Ingemaakte Groenten In Azijn

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ingelegde groenten fijn. Verwijder het vel van de zeebaars, kruid hem met zout en peper, haal hem door de bloem. Verhit olie in een pan en laat de zeebaarsfilet aan beide kanten goudgeel bakken. Zet hem opzij en houd hem warm. Fruit in dezelfde olie de uien tot ze glazig beginnen te worden. Voeg de tomaten toe en laat ongeveer 10 minuten sudderen. Voeg de ingelegde groenten, de olijven en de kappertjes toe, kruid lichtjes met zout en peper en laat 10 minuten op een zacht vuurtje staan. Leg de vis op het mengsel, laat 3 minuten sudderen, leg op een dienbord en serveer.

Zeebaars Met Ingemaakte Groenten In Azijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept