De kippenborsten in ruim water koken en laten afkoelen alvorens te pluizen. De groente met de stukjes kip en kruiden in een pan met olie bakken. Omroeren en ca. 3 minuten bakken. Vervolgens de stukjes olijven toevoegen en voor de pittige smaak wat stukjes peper. De groente moeten niet helemaal gaar worden omdat ze nog in de oven verder gebakken worden. Laat het geheel goed afkoelen. De alu schoteltjes invetten met olie. De fillodeeg in tweeen delen (1 grote vierkant wordt 2 rechthoeken). Vervolgens een stuk fillodeeg vullen met een beetje mengsel. De randjes van het fillodeeg rondom over het mengsel bedekken en probeer een rondje zo groot als de alu schoteltjes te vormen; voor het afsluiten eerst een beetje ei smeren op het fillodeeg voor ′n beter plak- en bedekresultaat. Het ronde pakketje omdraaien en op het schoteltje plaatsen en de bovenkant besmeren met geklutst ei. Zo doorgaan tot alle vellen zijn gevuld. Goudbruin bakken in de oven 180 graden 15 - 20 minuten.
Bastilla Van Kip En Groenten is een recept van Smulweb.nl