Couscous Met Vis

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de couscous in een kom en roer er 1 deciliter water en de olijfolie door. Laat de couscous 30 minuten wellen. Schil de wortelen en koolrabi en snijd ze in stukjes. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in reepjes. Doe de groenten in de onderste pan van een coussiere, een rijststomer of een grote pan. Voeg de visfond met zout en peper naar smaak en de saffraan toe. Breng het geheel aan de kook. Doe de couscous over in de stoompan of metalen zeef en hang deze boven de vissoep. Leg het deksel erop en laat de soep ca. 30 minuten zachtjes sudderen, terwijl de couscous gaar wordt in de hete stoom. Snijd de vis in repen. Schil de appels en snijd deze in schijfjes. Schep de vis en appel door de soep en laat het geheel in nog ca. 10 minuten gaar worden. Schep de couscous op een schaal. Kook het vocht van de vissoep nog wat in en schep de vis en groenten met de saus over de couscous.

Couscous Met Vis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept