Zoek
Olijvendip
4
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram groene olijven zonder pit-5 tenen knoflook-half bosje koriander-2 citroenen-2 Spaanse pepers Hulpmiddelen Vijzel-keukenmachine-mesje Hulpmiddelen - Vijzel-keukenmachine-mesje Voorbereiding Laat de olijven hel goed uitlekken.
Spoel de koriander schoon en droog ze met keukenpapier.
Haal de blaadjes er af.
De stelen bewaar ik in mijn vriesgedeelte voor in een soep.
Snij een halve peper in dunne ringetjes en zet ze apart op een schoteltje
Leg de anderhalve pepers en de knoflook in de vijzel en wrijf alles tot pasta.
Roer er de korianderblaadjes doorheen maar houd er een paar apart voor garnering. Bereidingswijze Leg de olijven in de keukenmachine en maal ze tot moes. Doe er de pasta uit de vijzel bij en meng het erdoor.
Schep alles in een schaal en breng op smaak met citroensap. Serveertips Schep de dip in een schaal en garneer met de korianderblaadjes en wat Spaanse peperstu
Bereiding
Leg de olijven in de keukenmachine en maal ze tot moes. Doe er de pasta uit de vijzel bij en meng het erdoor. Schep alles in een schaal en breng op smaak met citroensap.
Olijvendip is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Olijvendip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Olijvendip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PITTIGE BORRELBALLETJES MET OLIJVENDIP:
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Olijvendip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Olijvendip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PITTIGE BORRELBALLETJES MET OLIJVENDIP:
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept