LAMSTAJINE MET UIEN EN ROZIJNEN

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet de bodem van een grote kookpan in met olie en bak het vlees op een hoog vuur goudbruin (vooral de vette delen). Zet het vuur lager en laat nog wat sudderen. Voeg de uien, tomaten, kruiden en het water toe. Zet het deksel op de pan, laat nog 2 uur pruttelen en roer af en toe om. Om te garneren: fruit de uien in wat boter aan tot ze lichtjes bruin zijn. Voeg er de rozijnen, kaneel en peper aan toe. Laat 5 minuten op een laag vuurtje pruttelen, giet er wat water bij en breng aan de kook. Zet het vuur wat lager en laat de vloeistof inkoken (goed roeren).

LAMSTAJINE MET UIEN EN ROZIJNEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamstajine met pruimen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamstajine Met..
30-60 min -
Bekijk recept
Lamstajine Met Gedroogde Abrikozen.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept