Tajine Van Schapevlees (Marokaans)

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schapevlees in 1 liter water opzetten en gaar laten koken tot het water verdampt is. Intussen groenten wassen en in niet te fijne stukken snijden. Koreander wassenen fijnsnijden. Knoflook en ui in snippers hakken. Tomaten pellen en fijnsnijden. De gourgettes,meiraap en de aubergines bij het vlees doen en langzaam half gaar laten smoren. Vervolgens de fijngesneden tomaten de knoflook,ui,koreander en de kruiden toevoegen. En als laatste de kekers uit laten lekken,toevoegen en mee laten warmen. Lekker met vers gebakken brood.

Tajine Van Schapevlees (Marokaans) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokaans: Melui
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Tajine Met Lamsvlees En Uien
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Harsa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marokaans: Beghrir
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept