Marokkaanse Groentesoep

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat ongeveer 1 uur zachtjes koken en doe er dan de in stukken gesneden aardappelen, de tomaten en de gehakte koriander bij. Als de aardappelen gaar zijn,strooi er dan een handvol vermicelli bij en laat het geheel nog enkele minuten zachtjes koken.

Marokkaanse Groentesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-groentesoep
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept