Lamsvlees Met Venkel

1
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in blokjes met kruiderij, knoflook, ui, citroen, zout en 1 ? dl water 10 minuten onder de hoogste druk in een snelkookpan koken. Voor meer porties niet meer dan 1 dl vocht nemen. Druk wegnemen. De in vier parten gesneden venkel bij het vlees leggen. Dan weer 10 minuten onder druk koken ( in een gewone pan respectievelijk 30 en 20 minuten). De inhoud van de pan met een schuimspaan op een bord scheppen. Het kookvocht desgewenst inkoken en binden met maizena. Over het vlees scheppen. Versieren met zwarte olijven en gehakt groen.

Lamsvlees Met Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept