Kip Met Olijven & Fijne Kruiden

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de binnen- en buitenkant van de kip met wat zout in. Plaats ze in een kookpot en bedruip met olijfolie. Voeg de look, de uien, de peterselie, de gember, de komijn en de paprika toe. Bevochtig met een glas water, breng lichtjes op smaak met zout en peper en leg het deksel erop. Laat de kip ongeveer twee uur braden (keer ze van tijd tot tijd om) totdat het vlees gemakkelijk van de bouten loskomt. Voeg indien nodig een beetje water toe tijdens het braden. Zet de olijven 3 minuten in kokend water op, haal ze eruit en laat ze uitlekken. Zodra de kip gebraden is, voegt u de olijven toe en laat u alles nog eens 5 minuten sudderen. Besprenkel met citroensap voor het serveren.

Kip Met Olijven & Fijne Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept