Marokkaanse Tomatensalade

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten wassen, halveren en in heel kleine stukjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Dille en peterselie fijnknippen. In kom tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en evnetueel snufje komijn. Lekker bij couscous en lamsvlees of kip.

Marokkaanse Tomatensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept