Gamba's Met Charmoula In Fillodeeg

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de ingredienten voor de charmoula. Verwarm de oven voor op 200 C. Bestrijk de gamba′s met de charmoula. Leg op elk stukje deeg een plakje kaas en een gamba. Vouw het deeg dicht en draai de zijkanten dicht (als een toffee). Bestrijk de pakketjes rondom met gesmolten boter en bak ze in het midden van de oven in 10 minuten gaar en goudbruin.

Gamba's Met Charmoula In Fillodeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde groente-envelop
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Torentje Van Geitenkaas En Salade.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Frambozenijs Met Fillodeeg
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tompouce Van Fillodeeg, Zalm En Sabayonsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept