Tajine Van Schapevlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schapevlees in 1 liter water opzetten en gaar laten koken tot het water verdampt is. Intussen groenten wassen en in niet te fijne stukken snijden. Koreander wassenen fijnsnijden. Knoflook en ui in snippers hakken. Tomaten pellen en fijnsnijden. De gourgettes,meiraap en de aubergines bij het vlees doen en langzaam half gaar laten smoren. Vervolgens de fijngesneden tomaten de knoflook,ui,koreander en de kruiden toevoegen. En als laatste de kekers uit laten lekken,toevoegen en mee laten warmen.

Tajine Van Schapevlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sate van schapevlees
Bekijk recept
Goelai van schapevlees
0 min
Bekijk recept
Courgette Met Schapevlees En Oker
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette Met Schapevlees En Oker
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept