Verhit 2 el olie en fruit de ui met gemberpoeder ? 2 minuten op laag vuur. Voeg peper, 6 dl. water, saffraan, de bouillontabletten en rozijnen toe. Laat het mengsel 10-15 minuten zachtjes koken. Maak de couscous volgens gebruiksaanwijzing. Verhit 3 el olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de tahoe en courgette ? 2 minuten. Voeg de doperwten en kikkererwten toe en laat het mengsel in 3 - 5 minuten gaar worden. Roer de couscous los met een vork of met de vingertoppen en schep het door het tahoemengsel. Draai het vuur hoog en bak tot alles gemengd is. Breng de couscous op smaak met zout en peper. Roer de maizena in een kopje met 3 el. water glad en bindt de saus. Serveer de couscous met de saus.
Couscous Met Tahoe En Uienrozijnensaus is een recept van Smulweb.nl