Kook 1,5 l water. Voeg het in 4 gesneden teentje knoflook toe, de in schijfjes van 2 cm gesneden wortelen, de geschilde en in 4 gesneden rapen, de in plakjes van 2 a 3 cm gesneden selderij en prei. Voeg de uitgelekte kikkerwten, de tijm, het laurierblaadje, de komijn, de kruidnagel, de kaneel en de in plakjes gesneden courgette toe. breng opnieuw aan de kook en laat 1 uur op een zacht vuurtje staan. Voeg de stukken Quorn en de tomatenpuree toe en breng op smaak met kruiden. Leg het griesmeel in een schaal, voeg de olie toe en wrijf het griesmeel in uw handen om iedere korrel ermee te doordrenken. voeg 1,5 glas kokend water toe. Meng en leg het deksel erop. Laat 5 minuten staan totdat het water volledig opgeslorpt en het griesmeel klaar is. Om te serveren warmt u de Quorn en de bouillon opnieuw op. Voeg de harissa, de peterselie en de fijngehakte koriander toe. Serveer samen met de koeskoes.