Marokkaanse Kip

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1)stukken kip kruiden met paprikapoeder, komijn en peper. 2)in een hoge zware pan samen met de uienringen goudbruin bakken. 3)met saffraan bestrooien en kikkererwten toevoegen. bouillon toevoegen en onafgedekt ca 1 uur zachtjes laten koken tot het vlees gaar is. 4)voor het opdienen peterselie en tijm toevoegen. 5)rijst op een voorverwarmde schaal leggen. de stukken kip erop leggen en de saus erover schenken. met citroensap besprenkelen.

Marokkaanse Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept