Smelt de boter in een koekenpan op matig vuur en bak de ui,knoflook en gember3-4 min.temper het vuur,voeg komijn en chillipoeder,garam masala en zwarte peper toe en meng goed door elkaar. bak dt al roerende 1-2 min. neem de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen. pureer de gebakken ingredienten met de yoghurt,munt,koriander,zout en het gehakt in een keukenmachine,schep het in een schaal. verdeel het mengsel in 14 porties ter grote van een ei,druk in ieder balletje een holte. vul iedere holte met 1 volle theel. eimengsel en bedek de vulling door de randen naar elkaar toe te drukken. rol de bal voorzichtig in uw handpalmen tot hij mooi rond is,druk de bal voorzichtig plat tot 6 cm. dikte. doe het zelfde met de andere porties kluts het ei voor het beslag en voeg geleidelijk de besan toe,voeg al kloppend 1 eetl. water toe verhit de olie in een wok op matig vuur. dompel iedere kebab in het beslag en bak ze in de wok naast elkaar 3-4 min. aan beide kanten bruin. laat ze op keukenpapeir uitlekken en houd ze warm tot de rest gebakken is. dien ze warm en direct op