Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer Rundertong In Rode Saus

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tong in zeer heet, maar niet kokend water een kwartier pocheren. Eruit nemen, ontvellen en in blokjes van 2 cm snijden. In een pan de boter smelten en de blokjes tong hierin licht aanbakken. De knoflook fijnhakken en kort meebakken. Afblussen met een liter water. Korianderpoeder, komijn, paprikapoeder, cayennepeper en zout naar smaak toevoegen. Gaar laten worden in 1 - 1? uur, tot de blokjes tong zacht aanvoelen. Als laatste de azijn toevoegen. De saus in laten koken. Warm serveren. Variant: in plaats van de knoflookteentjes kunnen ook 2 gehakte uien worden gebruikt.

Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer Rundertong In Rode Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lsan Dial Begri Maa Duaz Hmer (Marokko)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept