Bucatini Met Marokkaanse Lamssaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit intussen de olie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Roerbak het tot de ui zacht is. Voeg het lamsgehakt toe en roerbak tot het vlees van kleur verandert. Voeg dan de komijn, cauennepeper en kaneel toe. Roerbak het tot de geuren vrijkomen. Voeg de tomatenpuree, tomaten met sap en courgette toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur laag. Laat het 15 minuten zonder deksel sudderen tot de saus lichtjes bindt. Roer de munt erdoor. Serveer de pasta met de saus.

Bucatini Met Marokkaanse Lamssaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met lamssaus
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Alla Chitarra Met Lamssaus.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginecake
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Gevulde Lamszadel Overgoten Met Een Lamsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bucatini con zucchine allo zafferano e gorgonzola (Bucatini met courgette, saffraan en gorgonzola)
15 min-
Bekijk recept
Bucatini alla carbonara
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bucatini Met Lam
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bucatini met venusschelpen, knoflook en chorizo
0 min
Bekijk recept