Snijd het vlees in stukken van 4-5 cm Maak de boontjes schoon en snijd doormidden Snijd de uien in repen en snipper de knoflook Zet de tajine op het vuur (vlamverdeler eronder) Doe 4 el olie en het vlees in de tajine Voeg gemberpoeder 1 1/2 tl peper,saffraan,kurkuma en zout toe ewn laat op halfhoog vuur 10 min dischtschroeien. Keer het vlees af en toe. Kook de boontjes 5 min in water met zout. Schep uien en knoflook,helft van de koriander en de helft van de peterselie door het vlees. Voeg na 5 min. zoveel water toe fdat het vlees net onderstaat.Voeg als het vocht kookt de boontjes toe, leg het deksel erop en laat 45 min. zachtjes stoven. Ontvel de tomaten en snijd in schijfjes,leg ze op de boontjes en schep er wat van het vocht over, Laat het in 30-40 min.gaar worden wel af en toe wat vocht erover lepelen. Maak de champignonen schoon en snijd in plakjes. Verhit de rest van de olie en bak hierin met het laatste gesnipperde teentje knoflook lichtbruin. Schep de rest van de koriander en peterselie hierdoor met wat zout en peper. Verdeel dit als garnering over het gerecht
Tajine Met Kalfsvlees,Speriebonen En Champignons is een recept van Smulweb.nl