Kip In Muskaatwijn Met Dragon

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kippepoten met zout en peper in de boter in 10 minuten lichtbruin. Verwarm in een braadpan ? l muskaatwijn op laag vuur in 4 minuten. De wijn mag niet koken. Snij de uien in ringen en de knoflook in stukjes. Voeg deze toe. Strooi de dragon erover. Schep een en ander voorzichtig door elkaar. Laat het geheel met het deksel schuin op de pan in 1 uur en 15 minuten op een zo laag mogelijk vuur gaar worden. Draai de kippepoten regelmatig om. Als er veel vocht verdampt, kan muskaatwijn toegevoegd worden.

Kip In Muskaatwijn Met Dragon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept