Couscous Met Pistachenoten En Rozijnen

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilets bestrooien met zout en helft van chilipoeder en kaneel, in koekenpan olijfolie / boter verhitten en kipfilets in ca. 6 minuten bakken, halverwege keren, vocht van rozijnen boven maatbeker zeven, helft van vocht bij kipfilets schenken, kipfilets in ca.10 minuten zachtjes gaar stoven, rest van vocht met water aanvullen tot 350 ml, in braadpan olijfolie / boter verhitten, rest van ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten, couscous en rest van chilipoeder en kaneel erdoor scheppen, het geheel 1 min. al omscheppend zachtjes bakken, rozijnenmengsel, vocht en zout toevoegen en couscous in ca. 5 minuten afgedekt gaar laten worden, pistachenoten erdoor scheppen

Couscous Met Pistachenoten En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept