Laat de kabeljauwfilet eventueel ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden. Wrijf de filets aan alle kanten in met de komijn, het chilipoeder, het zout en de peper. Boen de citroen schoon en rasp er 2 theelepels gele schil dun af. Hak de tenen knoflook fijn. Vet een lage ovenschoon royaal in met olijfolie en leg de helft van de visfilet erin. Strooi de knoflook en korander erover en leg de rest van de visfilet erop. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze rond de visfilets. Strooi de geraspte citroenschil en eventueel nog komijn en chilipoeder erover en sprenkel de rest van de olijfolie erover. Dek de schaal af met een deksel of aluminiumfolie. Verwarm de vis circa 20 minuten in de oven. verwijder het deksel of de folie en laat de vis in nog circa 10 minuten bruin en gaar worden. Per persoon: 350 kcal / 38 g eiwit / 21 g vet / 2 g koolhydraten