Rijstsalade

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rijst 15 minuten koken in gezouten water, laat hem uitlekken, spoel hem monder koud water en doe hem in een slakom. Voeg de tomaten, de sperzieboontjes, de erwtjes, de ui, de tonijn en de komijn toe. Bereid een slasaus met het citroensap, de olie, het zout en de peper. Vermeng de rijst met deze saus en garneer met de in kwartjes gesneden eieren en de olijven. Bestrooi met peterselie en serveer.

Rijstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept