Traditionele Marokkaanse Harira-Soep

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaat in grove stukken en doe deze erbij. Voeg de saffraan toe en doe de deksel op de pan. Meng door de bloem een beetje water, tot het een papje wordt en voeg dit toe aan de soep, om deze te binden. Maak de soep af met wat citroensap. Doe wederom de deksel op de pan en laat de soep zachtjes pruttelen.

Traditionele Marokkaanse Harira-Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept