Kalkoentagine

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snij het dan in grove stukken.schep het vlees in een ovenschaalmet de ui,knoflook,plakjes citroen,alle kruiden,de olijfolie,de sperziebonenen het tomatensap door elkaar.dek en schaal af met alminiumfolie en schuif hem in het midden van de oven.schakel de oven in op 175c en laat het vlees in ca.45-60 minuten gaar worden.schep eventueel een of twee keer door dat alles goed en gelijkmatig gaar wordt.

Kalkoentagine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse Kalkoentagine.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoentagine met courgette
0 min
Bekijk recept

Marokkaanse Kalkoentagine.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoentagine met courgette
0 min
Bekijk recept