Mosselen Met Creme Fraiche Saus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de uien en steek de kruidnagels erin. Breng de uien met de laurierbladeren, het citroensap en de wijn aan de kook. Voeg de mosselen toe en laat het geheel circa 15 tot 20 minuten koken tot de schelpen open staan. Leg de mosselen in een voorverwarmde schaal. Roer de creme fraiche in het mosselnat en laat de saus op laag vuur inkoken. Neem de pan van het vuur en roer de eierdooiers en de gehakte dille door de saus. Breng alles met rijkelijk peper op smaak. Giet de saus over de mosselen en garneer met 2 tot 3 takjes dille.

Mosselen Met Creme Fraiche Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept