Gebakken Jakobsmosselen Met Aceto Balsamico

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de jakobsmosselen overlangs en haal ze door de olijfolie. Bestrooi ze met peper en zout en bak de jakobsmosselen om en om in een droge hete pan met anti-aanbaklaag gedurende 40 sec. totaal. Was het broeivet en droog het in een slacentrifuge. Meng de druivenpitolie met de Aceto Balsamico en verwarm het heel licht. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout.

Gebakken Jakobsmosselen Met Aceto Balsamico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept