Vissalade Corcellet

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pannetje 3 eetlepels gezeefde visbouillon aan de kook. Roer de dragon erdoor en neem onmiddelijk daarna het pannetje van de warmtebron. Laat alles afkoelen. Roer mosterd, groene peperkorrels en de bouillon met dragon door de mayonaise. Snijd 50 gram sla in uiterst smalle reepjes. Schep in een kom de slareepjes, vis en tomatenreepjes zo luchtig mogelijk door elkaar.

Vissalade Corcellet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept