Kinder Bonbons

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de reep in kleine stukjes, doe die in een glazen of een metalen kom, zet de pan op het vuur en kook die met water, zet de kom met de stukjes chocolade er boven als het water kookt er bovenop, wel voorzichtig want het is heet. Laat de chocolade smelten en roer met de houten lepel. tot de chocolade is gesmolten. Neem de kom, van de pan, draai het gas uit. roer door de gesmolten chocolade veel ricecrispies, zoveel dat alle gepofte rijst bedekt is. Er mag geen vloeibare chocolade meer te zien zijn. Bekleed het bakblik met bakpapier, en leg met behulp van 2 theelepels bergjes op de bakplaat laat de bergjes opstijven op een koele plek of in de koelkast.

Kinder Bonbons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
35 min Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons met geitenkaas
Snack
Bekijk recept

Kinder mini-rijsttafel
30 min-
Bekijk recept
Konijnenrug met mosterdsaus
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinder Tiramisu Toetje
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kinder-schelpjes-pasta-salade.
20-30 min -
Bekijk recept