Kabeljauw Met Kerrie En Mosterd

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de filet in met kerriepoeder; bestrijk de vis met iets mosterd, het moet een dun laagje zijn; vervolgens wordt de vis met olijfolie bestreken;laat de vis even een half uur op adem komen. Zet de grill aan en schuif de vis ongeveer 5 minuten er onder; haal de vis vanonder de grill, keer deze en laat hem/haar nog eens genieten van de overweldigende warmte. Dek dan de vis af met alu folie en zet de oven op 200 graden om even te stoven, maar voordat je het doet overgiet de vis met het vrijgekomen vocht en verdeel het klontje boter over de vis. Verwarm nog gedurende hooguit 4 minuten. Verwarm de melk en room zachtjes tot er binding ontstaat. Meng met weinig peper en zout.

Kabeljauw Met Kerrie En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept