Scholfilet Met Garnalenroomsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui en de peterselie onder regelmatig omscheppen 3 minuten. Leg de scholfilets op het ui-peterseliemengsel en bestrooi alles met wat zout en peper. Schenk de visbouillon erover en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de vis circa 8 minuten sudderen tot hij gaar is. Neem de scholfilets met eens schuimspaan uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm. Kook het stoofvocht van de vis bij vrij veel hitte in tot circa de helft van het volumme. Roer de halfstijf geslagen slagroom en de garnalen door het ingekookte stoofvocht en laat de saus door en door warm worden.

Scholfilet Met Garnalenroomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met garnalenroomsaus
0 min
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept