Kabeljauw Met Aardbeien-pepersaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak intussen de saus. Pureer de schoongemaakte aardbeien(op 4 mooie exemplaren na)in de foodprocessor, of met de staafmixer of wrijf ze door een zeef. Verwarm de aardbeiensaus. Voeg op het laatst fijngeknipte dragon, zout en uitgelekte groene peperkorrels toe. Neem de kabeljauwfilets uit het pocheervocht en leg ze op voorverwarmde borden. Schenk de aardbeienpepersaus over de visfilets en garneer met een mooie aardbei.

Kabeljauw Met Aardbeien-pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept