Scholfilets In Mosterdsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de wortel en ui in ringen. Meng in een pan water, wortel, ui, peterselie, zout en peper en de wijn (of citroensap) en trek hiervan een groentebouillon. De scholfilets oprollen en met een cocktailprikker vastzetten. In 12 minuten de rolletjes pocheren in de groentebouillon, die net niet kookt. Ondertussen kun je een roux maken van de boter en de bloem. Scheutje voor scheutje de melk toevoegen tot een mooi glad sausje ontstaat. Zout, peper en de mosterd erbij doen. Dan de scholfilets serveren in de saus. Lekker met doperwtjes, worteltjes en aardappelpuree.

Scholfilets In Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sformatino di carote con sogliola (worteltaartje met scholfilet)
45 min-
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met knoflookboontjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept