Gestoomde Zalm Met Mosterdsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Zalm met citroensap bedruppelen en bestrooien met zout, peper en gember. Venkel in bovenste deel van stoompan leggen. Zalm op venkel leggen en boter erover verdelen. Bouillon en wijn verwarmen in onderste deel van stoompan, andere deel erop zetten. Vis in 15 minuten gaar stomen. Vis warmhouden in alufolie. Creme fraiche door bouillon-wijnmangsel roeren en op hoog vuur in 5 minuten laten inkoken. Mosterd erdoor roeren en op smaak bregnen met zout en peper. Vis op schaal leggen en er wat saus over schenken. Rest van saus in sauskom erbij serveren. Lekker met dille-aardappeltjes en roergebakken groene groenten.

Gestoomde Zalm Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept