Mokka-roomijs

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hierna kan de compositie worden overgedaan in de ijsmachine. Handel verder zoals de fabrikant het heeft aangegeven. Durft u het aan om het ijs verder zelf te bereiden, doe dan de massa over in een lage wijde kom. Dek de kom af met plastic follie. Plaats de kom 20 minuten in de diepvriezer (ca. 20 graden). Klop de massa met een kleine garde of met twee vorken even flink op. Plaats de kom daarna opnieuw in de diepvriezer. Herhaal dit nog tweemaal, steeds weer na 20 minuten. Laat de massa daarna stijf bevriezen. Trek daarvoor tenminste 3 uur uit. Klop de rest van de slagroom samen met de rest van de suiker stijf op. Doe de slagroom over in een spuitzak, die is voorzien van een niet al te grote gekartelde spuitmond.

Mokka-roomijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Franse mokkataart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met mokka-chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige koffievla
10 min Nagerecht
Bekijk recept