Joodse Boterkoek

8
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alles bijelkaar in een kom en kneed het goed dooreen. Druk het uit in de vorm. Zet in het midden van de oven gedurende ongeveer 20 a 30 minuten op 200 graden celsius. Het mag nog iets smeuig zijn van binnen, dat is lekkerder dan te lang in de oven, dan wordt het te droog.

Joodse Boterkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boterkoek met abrikozen en walnoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-boterkoek
25 min Gebak
Bekijk recept
Boterkoek met rozemarijn en abrikozen
20 min Gebak
Bekijk recept
Pannenkoeken Met Krabsalade
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse kippensoep met matzeballen
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Kippensoep
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Joodse Boterkoek
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept