Ingberlach Van Matzemeel

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de honing in een pan, totdat hij vloeibaar is. Voeg de suiker en gebroken matzes toe (de matzes mogen niet to meel zijn gemalen, het moeten kleine stukejs zijn) en laat ditop een laag vuur 15-20 minuten koken, totdat de stukjes matze lichtroze worden. Stort op een met water afgespoeld bord. Vorm met natte handen of een natte deegrol een plak met een dikte van 1 cm. Laat even afkoelen, bestrooi met gember en snijd er vierkantjes uit.

Ingberlach Van Matzemeel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Matzeballetjes (Kneidlach)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Israelische Charoset
10-20 min -
Bekijk recept
Gremsjeliesj
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept