Knoflook-korianderbahmi

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek de barbecue aan of verhit de grill, grillplaat of grillpan op de hoogste stand. Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken. Snijd ondertussen de hamlapjes in kleine blokjes en meng ze met een scheutje ketjap marinade en 1 eetlepel wok olie. Rijg de vleesblokjes aan 12 sat?stokjes. Laat 2 minuten staan om te marineren. Rooster de sat? op de hete barbecue, onder de grill of in de grillpan in ca. 10 minuten aan beide kanten gaar. Regelmatig keren. Zet een grote wok op het vuur en laat deze goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de groenten ca. 3 minuten. Voeg 10 eetlepels woksaus toe, schep de uitgelekte mie erdoor en warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de sat?saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep de bami in 4 diepe borden of kommen en bestrooi met de koriander, leg de sat? ernaast en schenk er wat sat?saus over. Geef de rest van de sat?saus er apart bij.

Knoflook-korianderbahmi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept