Bokkenpootjes-ijstaart

0
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het chocoladeglazuur volgens de gebruiksaanwijzing. Haal het ijs uit de diepvries en snijd voorzichtig de rand los. Verwijderde springvormrand en leg een groot bord op de ijstaart. Keer ze samen. Verwijder de springvormbodem en het bakpapier. Laat de taart zonodig nog even in de vriezer hard worden. Schenk daarna het chocoladeglazuur in het midden van de taart en strijk zo snel mogelijk uit over de bovenkant, laat over de rand druppelen. Strooi direct de chocoladeballetjes over het glazuur en laat de taart nog even in de vriezer hard worden. Garneer de taart met aardbeien en muntblaadjes.

Bokkenpootjes-ijstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Bokkenpootjestaart
35 min Gebak
Bekijk recept
Advocaatijstaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjesijstaart met gember
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bokkenpootjestaart Van Carla
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept