Zomerse Groenteschotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook eerst de rijst op de gebruikelijke manier gaar. Snijd ondertussen de hamlappen in dobbelsteentjes. bestrooi ze met peper en zout en het paprikapoeder.Snipper de ui, snijd de courgette in blokjes, pel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit de olie en bak hierin de stukjes vlees snel bruin.Neem ze uit de pan en fruit in het achtergebleven vet de ui,tomaat en courgette een paar minuten.Voeg dan de stukjes vlees weer toe en schenk de bouillon er over Laat alles ca,10 minuten zachtjes pruttelen. Pel ondertussen de bananen en snijd ze in plakjes. Voeg deze toe en laat het gerecht nog 5 minuten doorwarmen. Geef de rijst er arpart bij.

Zomerse Groenteschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept