Dompel de tomaat 30 sec. in kokend water. Trek de velletjes van de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat de blokjes tomaat op keukenpapier uitlekken. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Schep de tomaat en ui door de kaassaus. Halveer de plakjes bladerdeeg en snijd in de helft van de plakjes over de breedte elke centimeter in. Schep het kaasmengsel op de niet ingesneden plakjes deeg, houd 1 cm van de rand rondom vrij. Smelt de rest van de boter en bestrijk de randjes van de deegplakjes ermee. Leg de ingesneden deegplakjes erop en druk de randjes goed dicht. Afwerking: Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met gesmolten boter. Strooi de kaas en/of het sesamzaad erover. Bak de kaasbroodjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.