Ansjovis Koekjes

5
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de koude boter in blokjes en vermeng deze met de bloem zout en de cayennepeper (niet kneden )voeg nu het water toe en maak er een deegbal van ,laat het deeg 2 uur rusten in de koeling ,rol nu het deeg uit tot een langwerpige lap op een bebloemde werkbank snij er twee gelijke delen van snij de ansjovis zeer fijn ,bestrijk nu de plakken met de gesmoltenboter en smeer de anjovis daaroverheen en strooi er de kaas overheen ,rol nu het deeg op en plaats het nog 1 uur in de koelkast haal en snij er dunne plakjes van en plaats deze op een beboterde bakblik en bak ze in een voorverwarmde hete oven in ongeveer 13 min goud bruin

Ansjovis Koekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept