Suddervlees Oeroeg

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het geheel, na goed omgeschept te hebben, ongeveer 4 uur op een piepklein pitje sudderen, op een plaatje, controleer af en toe of het niet te stroperig wordt, voeg dan wat water toe. Voor u het vlees serveert, wat selderijblad erover knippen. Serveren met basmatirijst en in repen gesneden ijsbergsla, bestrooid met selderijblad en wat seroendeng.

Suddervlees Oeroeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Suddervlees met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met suddervlees en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept