Witlofrolletjes Gegratineerd

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de witlof in ruim kokend water met zout in 5-8 minuten beetgaar. (denk eraan kaas en ham zijn ook al zout) Laat de stronkjes goed uitlekken en leg ze op een doek. (bewaar het kookvocht) Rol elk stronkje in een plak ham en vervolgens in een plak kaas. Leg de rolletjes in een ingevette overschaal. Breng de slagroom met 2 dl kookvocht aan de kook, roer de mosterd en de geraspte kaas erdoor en laat de kaas smelten in de saus. Roer de maizena los met 1-2 el water en roer dit door de saus tot deze gaat binden. Schenk de saus over de rolletjes en gratineer circa 15 min. in de hete oven.

Witlofrolletjes Gegratineerd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofschotel met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofrolletjes met ham en tijm
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witlofrolletjes gevuld met comtékaas en sausje van côtes du jura
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofrolletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept